Arrangera på Wexio Spelkonvent!

JAG VILL ARRANGERA

Underbart att du hittat hit. Vi arrangerar ju ett spelkonvent och för att det skall kunna hända behöver vi din hjälp. Ett spelkonvent vore nämligen ingenting utan arrangemang, och det är där du kommer in!

Skicka ett mail till fwskinfo@gmail.com så hör vi av oss till dig!

Vad innebär det att arrangera?

Som arrangör så kommer du att vid några tillfällen under konventet att hålla i en aktivitet som du brinner för. Det kan vara turneringar i det favoritbrädspel, det kan vara att spelleda ditt rollspelsäventyr tillsammans med våra besökare. Det kan vara att hålla i en workshop.

Som arrangör på WSK så får du:

  • Fritt inträde och sovsal
  • En plats för ditt arrangemang
  • Mugg
  • Text på hemsidan

Vi bistår med annat också. Vill du att vi ska skriva ut saker åt dig säg till. Behöver du projektor så går det att ordna. Har du mycket rekvisita? Inga problem; när du dyker upp på konventet så bär vi saker åt dig. Tänk även på att vi är ett sommarkonvent; det finns alltså utrymme för utomhusaktiviteter.

Jag vill arrangera/göra något men vet inte vad!

Det ordnar vi. Skicka ett mail till fwskinfo@gmail.com så hjälper vi till. Eller varför inte gå in på någon av våra sociala medier Facebook, Twitter och Instagram och kolla läget.


Detaljerad information om arrangörsskap

För den som vill veta mer kommer här lite information om vad vi förväntar oss av dig som arrangör och vad du kan förvänta dig av oss.

Vad du får som arrangör:
– Fritt inträde och sovsal
Som arrangör behöver du inte betala inträde. Behöver du sovplats på konventet så löser vi det, men det är viktigt att du säger till i receptionen så vi vet var du sover.

– En plats för ditt arrangemang
Om du har några särskilda önskemål är det bara att höra av dig, annars planerar vi in dig där vi känner att ditt arrangemang fungerar bäst.

– Mugg

– Text på hemsidan
Skriv en kort text om ditt arrangemang så hamnar den på vår hemsida.

– Annan hjälp
Om det är något särskilt du behöver hjälp med så gör vi vad vi kan för att lösa det. Vi kan erbjuda diverse hjälp inför och efter arrangemanget, t.ex. fixa fram en liten summa pengar för priser och se till att du har en projektor. Allt går inte att lösa, men vi gör vad vi kan.
Vad vi förväntar oss av dig:
– Minst fyra timmar arrangemang
Det kan vara utspritt, men måste vara totalt fyra timmar inom själva arrangemanget.

– Öppet för alla betalande besökare
Ditt arrangemang skall vara öppet för alla betalande besökare. Det är okej att ta betalt för arrangemanget och det är okej att ha ett krav på minsta antal deltagare, men det är inte okej att neka folk tillträde till arrangemanget utan logisk anledning.

– En infotext till folder och hemsida
Besökarna måste veta vad som händer på konventet och därför behöver vi en kort text som beskriver ditt arrangemang. Om vi inte får in texten kan vi heller inte lova att information om ditt arrangemang kommer med. Vi behöver texten senast en vecka innan konventet börjar.

– Att du följer alla regler
I infofoldern finns det regler som gäller på konventet. Det innebär bl.a. förbud mot nötter, mandel, ananas och starka parfymer. Samma uppföranderegler som gäller beökare gäller även dig.

– 30/30 gäller före och efter passet
Det betyder att du får vara i salen 30 minuter innan passet börjar och 30 minuter efter passet har slutat. Om någon skall vara i salen efter dig måste du lämna den senast 30 minuter innan det passet börjar.

– Inte sova i arrangemangssal
Om du har dyra prylar i salen som du inte vill lämna obevakade så löser vi det, men du måste använda dig av någon av sovsalarna när du skall sova och du måste anmäla att du sover på konventet till receptionen.
Om du har frågor eller särskilda önskemål är det bara att maila oss. Vi vill att du skall ha det trevligt på konventet och att ditt arrangemang blir så bra som möjligt. Bra arrangemang ger ett bra konvent.

Vi ses på WSK!